Forse stijging DeFi transacties op Cardano (ADA) netwerk door memecoins

Cardano

De decentralized finance (DeFi) transacties op het Cardano’s (ADA) netwerk nemen toe. De oorzaak hiervan zijn de hele rage omtrent memecoins. De stijging in transacties staat in contrast met een kleine correctie in de cryptomarkt. De prijs van Bitcoin (BTC) zag een correctie van ongeveer 10% in de afgelopen dagen.

Gerelateerde artikelen

2 memecoins oorzaak stijging transacties op Cardano netwerk

De plotselinge stijging wordt toegeschreven aan de hype rond twee nieuwe meme-cryptocurrencies genaamd Snek en Pepeblue, die een sensatie zijn geworden op het Cardano-netwerk. DeFi exchanges, waaronder Sundaeswap, Minswap, MuesliSwap, Wingriders en Liqwid Finance, hebben een aanzienlijke toename in activiteit gemeld.

Hoe vertaalt de stijging zich tot de Cardano prijs?

De prijs van Cardano is de afgelopen weken echter gedaald en stond op het moment van schrijven op $0,36. De daling van de prijs van ADA kan worden toegeschreven aan verschillende factoren, waaronder andere netwerkgerelateerde ontwikkelingen, het algehele sentiment in de crypto-industrie en het bredere macro-economische landschap. Daarom weerspiegelt de toename van DeFi-activiteit niet noodzakelijkerwijs de prijs van ADA.

ADVERTENTIE

Krijg €20 bij de goedkoopste en veiligste exchange van Nederland

Bij Finst kun je eenvoudig crypto’s kopen en verkopen voor de laagste tarieven. Als enige exchange met een Proof-of-Reserve garantie verzekert Finst een 1:1 dekking van jouw investeringen, wat superieure veiligheid biedt vergeleken met andere platforms. 

Maak vandaag nog een account aan via de onderstaande knop of klik op deze link en ontvang gratis 20 euro!

Disclaimer: houd er rekening mee dat de informatie op dit platform niet is bedoeld als beleggingsadvies. Beleggen heeft inherent een speculatief karakter en het is van cruciaal belang dat je je bewust bent van de risico’s.

Wil je meldingen ontvangen van het laatste nieuws? Volg ons dan op twitter!

Recent nieuws